Vandaag is het dan zover….DDay “sixpack challenge!!!

Toen ik de oproep ‘start nieuwe sixpack challenge’  voorbij zag komen, was ik nieuwsgierig en huiverig tegelijk! De vorige groep had zulke mooie resultaten bereikt, dat leek mij natuurlijk ook wel wat (helemaal na de onoverkomelijke feestdagen kilo’s), maar…. zou ik dat wel kunnen???

Zoveel weken cardio, zwaar trainen en ultra clean en verantwoord eten, terwijl ik met mijn Indo roots gewend ben om echt alles te ‘vieren‘ met lekker, gezellig en vooral veel voedsel!

Uiteindelijk won mijn faalangst en heb ik de start van de sixpack challenge in januari aan me voorbij laten gaan.  

Het bleef me echter boeien, wilde weten hoe mijn lijf er na zo’n experiment uit zou zien en of ik het doorzettingsvermogen en de wilskracht zou hebben om me te allen tijde aan het voedingsschema te houden (besef nu wel hoe vaak ik een feestje, uitje, etentje, vriendenavondje etc. had btw.) Door de positieve ervaringen van sommige deelnemers ben ik weken later toch begonnen met de spieropbouwfase. Wat moest ik wennen aan het vele en regelmatige eten, ik moest echt ‘efficiënt’ leren eten.

De opmerkingen vanuit mijn omgeving “je wordt alleen maar dikker”, “ gespierd is toch niet mooi bij vrouwen” en het feit dat ik mijn colberts niet meer aan kon maakten deze periode een beproeving. Het was voor mij echt een psychische struggle….

Gelukkig heeft de expertise van Nick en Nydia mij overtuigd om door te zetten en mij het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen.

Na 14 weken en +5 kilo mocht ik dan eindelijk afbouwen. Dit was meer mijn ding! Vooral de laatste weken zie ik echt resultaat en krijg ik ook leuke reacties van mede sporters! Wat leuk om te merken hoe iedereen bij InfinitySports meeleeft tijdens zo’n traject!!!

Alhoewel ik nog verre van ‘droog’ ben en mijn sixpack nog achterin de koelkast staat ben ik toch trots op wat ik bereikt heb, zowel mentaal als fysiek!!! Ik ben daarom ook vastbesloten om het nog een keer te doen, maar voor nu staat er chocola op het menu, en ijs, en brood, en……!!!
img-20170822-wa0007img-20170822-wa0004

Category
Tags

Comments are closed