N2 Fitclub

Fitnessprogramma voor Blijvende Resultaten!

Wat is N2 Fitclub?

De N2 FitClub bij Infinitysports biedt een intensief 4 maanden durend afslankprogramma, ontwikkeld om je te begeleiden naar je fitnessdoelen. Het programma is ontstaan vanuit wedstrijdervaring en is toegankelijk voor een brede doelgroep. Of je nu een six-pack wilt kweken, fitter wilt worden, wilt afvallen of je vetpercentage wilt verlagen, de N2 FitClub biedt een haalbaar traject voor iedereen.

Focus op Voeding en Sporten

Tijdens dit programma ligt de focus op voeding en sporten. Je ontvangt persoonlijk voedingsadvies en een op maat gemaakt plan om je doelen te bereiken. Onze ervaren personal trainers begeleiden je intensief gedurende de 18 weken van het programma.

Fasering van het Programma

Het programma begint met een opbouwfase van 8 weken, waarin je leert hoeveel je kunt eten om resultaten te behalen. Daarna volgt een onderhoudsfase, waarin je jouw optimale kcal-inname ontdekt. Vervolgens start de afbouwfase van 10 weken, waarin je een kcal-tekort creĆ«ert om vet te verbranden. Gedurende het programma wordt je regelmatig gemeten en gewogen om je voortgang te monitoren en je schema’s aan te passen waar nodig.

JOJO-effect

Het doel is om het JOJO-effect te vermijden en blijvende resultaten te behalen. Na het afbouwen begin je met het opbouwen naar je onderhoudsniveau. Dit alles wordt gedaan met de juiste begeleiding en ondersteuning van onze trainers.

Blijvende Resultaten

Kortom, de N2 FitClub biedt een compleet programma om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden op de lange termijn

Bekijk onze website op N2Fitclub