WE ARE HERE TO TRAIN YOU

Behaal jouw fitness doelen

Spiermassa en kracht

Kracht training is voor iedereen goed om te doen! Wil je afvallen of spiermassa opbouwen, dat kan met kracht training. 
Door spieren sterker te maken en spiermassa te vergroten zal jouw lichaam meer kcal verbranden in rust. Op deze manier kunnen doelen makkelijker gerealiseerd worden.

Voeding en gezondheid

Een gebalanceerd voedingspatroon is belangrijk om fit en gezond door het leven te gaan. Tegenwoordig is dit erg moeilijk te realiseren omdat er erg veel verleidingen zijn. 
Wij kunnen jou een helpende hand bieden.

Wegen & Meten

Wegen & Meten doen we met iedereen die sport bij InfinitySports. Wij vinden het belangrijk om te monitoren waar iedereen staat. Op deze manier kunnen wij altijd helpen met voeding en training zodat iedereen zijn doel kan behalen. 

Gemotiveerde trainers

De Trainers van InfinitySports zorgen er altijd voor dat jij een goede training krijgt. Geen één training is hetzelfde en je zult altijd uitgedaagd worden om meer uit je zelf te halen. 

Persoonlijke begeleiding

Doordat wij altijd persoonlijke begeleiding bieden sta jij er nooit alleen voor. Wij bieden jou persoonlijke trainingen die methodisch goed opgebouwd zijn en kunnen jou ondersteunen met  voedingsadvies op maat.

Training

Door de persoonlijke aandacht weten wij van iedere sporter wat zijn of haar doel is. Op deze manier kunnen wij de juiste training voorschrijven om het beste resultaat te halen. 

Vraag hier je proefles aan

Ons Team

Eigenaar

Nydia Kager

Wie ben ik

Mijn naam is Nydia Kager en ik ben al meer dan 10 jaar sportinstructeur. Lesgeven is mijn passie en daar haal ik erg veel voldoening uit. In 2014 zijn Nick en ik InfinitySports gestart en dit is de beste keuze geweest in mijn leven. 

Ik heb mij gespecialiseerd in:

groepslessen
yoga
pump it

combat
personal training
Voeding


Eigenaar

Nick Somers

Over mij

Mijn naam is Nick Somers en ik ben al van jongs af aan bezig met sport en fitness. Mijn jongens droom was altijd al om een sportschool te runnen en om mensen fitter en gezonder te maken. 

Ik heb mij gespecialiseerd in:

Personal Training
Voedingsadvies
Blessure Preventie
Groepsles Trainingen
N2 FitClub