VoedingsadviesVoeding bepaalt voor een groot gedeelte hoe je eruit ziet en functioneert. Je staat er misschien niet bij stil, maar ruim 70% van je dagelijkse voeding bepaalt hoe jouw lichaam eruit ziet. De overige procenten kun je sturen door erbij te sporten. Wij willen samen met jou gewoontes door breken en gaan voor een gezonde levensstijl. Hier hoort voeding ook bij! Wij stellen graag een voedingsschema samen dat compleet is afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten (werk, aantal keer sporten en hobby’s).

Wat gaat er vaak fout?

De meeste mensen die gewicht willen verliezen gaan opeens veel minder eten. Dit zal helaas nooit het gewenste resultaat opleveren. Het lichaam gaat dan namelijk vetten vast houden omdat het bang is weer een tijd zonder voeding te zitten. In een goed voedingsschema is ritme en regelmaat erg belangrijk. Of je nou zittend werkt of weinig beweegt, zes maaltijden per dag zijn belangrijk om de stofwisseling op gang te houden. In de praktijk adviseren wij vaak dat mensen meer en regelmatig moeten eten. Wil je snel resultaat zien dan moet de basis van je voeding nou eenmaal goed zijn.

Voedingsadvies op maat

Wat voor de één goed werkt, kan bij een ander helemaal geen effect hebben. Het menselijk lichaam werkt bij iedereen anders. Wil je graag een passend voedingsschema dat geheel aansluit bij jouw dagelijkse activiteiten dan kan je altijd een afspraak met ons maken. Na een aantal weken nog geen resultaat? Dan nemen wij het schema nog eens door en passen dit zo nodig aan. Wellicht heeft jouw lichaam bijvoorbeeld minder koolhydraten nodig. Het is natuurlijk wel zo dat er geen maaltijden overgeslagen moeten worden, want ook dan zullen er minder of zelfs geen resultaten zichtbaar zijn!

Naast het aanpassen van je voeding adviseren wij ook om regelmatig te bewegen. Heb je meer begeleiding en coaching nodig, maak dan eens kennis met onze Personal Trainers. Zij begeleiden en stimuleren je om altijd door te gaan, net zolang tot jouw persoonlijke doelen behaald zijn.

 

Leave a reply

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”