Trainingen

Trainingen Infinity Sports

Trainingen van Infinity Sports staan in het teken van kracht en uithoudingsvermogen. Over beide trainingsvormen gaan we nog even wat uitleggen.

Krachttrainingen

Met krachttraining hebben wij als doel om het hele lichaam sterker te maken. Wij richten ons niet op één spiergroep, maar op alle grote spiergroepen; benen, armen, rug en borst. Bij krachttraining gaat het om de uitvoering van de oefening. Een goede techniek om prestaties tot een hoger niveau te kunnen tillen. Krachttraining kunnen we onder verdelen in twee categorieën; algemene krachttraining en sport specifieke krachttraining. Sport specifieke krachttraining is ter ondersteuning of voorbereiding van specifieke sporten.

Uithoudingsvermogen

Het uithoudingsvermogen is het vermogen om een lange tijd een lichamelijke inspanning te kun-nen volhouden. Cardiotraining is een vorm van trainen die goede resultaten heeft voor je uithou-dingsvermogen en conditie.

Leave a reply

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”