Thomas van Kan

Thomas van Kan

Thomas van Kan

4 jaar ervaring


Bereiken van je doelen door middel van een balans tussen sport en voeding.

  • Krachttraining
  • Voedingsadvies

Trainer Thomas van Kan
Ik ben Thomas van Kan. Waar sporten mijn hele leven centraal stond wilde ik daar graag mijn beroep van maken. Zodoende heb ik de opleiding Sport en Bewegen van Inholland Haarlem gevolgd waarbij sporten en gezonde voeding integreren in het dagelijks leven centraal staat. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat ik personal training en small group training het leukste vind om te geven. Omdat je met een kleine groep werkt kan je goed op de uitvoering letten en waar nodig verbeteren. Daarnaast heb ik mijzelf verdiept in voeding door heel veel te lezen en daarna toe te passen op mezelf. Wat ik belangrijk vind tijdens mijn lessen is dat mensen plezier hebben, dat de uitvoering goed is en dat je altijd alles mag vragen.

Een grote uitdaging voor mij is nog altijd mensen helpen met hun voeding. Heel veel mensen associëren voeding met gezelligheid en ontspanning. Helaas gaat de optimale voeding en gezelligheid en ontspanning (denk aan een lekker koud biertje op een warme dag) niet altijd goed samen. Het is voor mij dus een uitdaging om de voeding zo optimaal mogelijk te krijgen waarbij de klant wel de gezelligheid en ontspanning behoud en dit voedingspatroon de rest van zijn leven vol kan houden.

Daarnaast doe ik nog in mijn vrije tijd zelf ook aan krachttraining, speel ik graag een spelletje en ben ik altijd wel in voor een feestje. Ook doe ik vaak kleine onderzoekjes naar bepaalde trainingsmethodes, voeding en supplementen. Ik kijk dan wat de wetenschap over bepaalde dingen zegt en of de wetenschap aantoont of iets werkt of niet en waarom dan wel of niet

Krachttraining
Sport begeleiding
Lifestyle coach
Voedingsadvies

Leave a reply

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”