Small Group Training

Wat is Small Group Training

Small Group Training is trainen in een kleine groep (3-6 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat. Tijdens de Small Group trainingen wordt er hard gewerkt om een maximaal resultaat te behalen. Wij, als sport coach, motiveren en stimuleren je om jouw persoonlijke sport doelen na te streven.

Small Group trainingen bij Infinity Sports staan in het teken van techniek en houding. Bij ons train je alle spieren (zeker de buik, billen en benen). Een optimaal resultaat behaal je sneller als je naast het fanatieke sporten ook rekening houdt met je voeding. Daarom bieden wij ook voedingsadvies aan of stellen een voedingsschema samen.

Small Group Training Heerhugowaard

Small Group Training is voor iedereen die graag in groepsverband traint, maar toch de aandacht van een personal trainer wil. De Small Group training vind plaats op de W.M. Dudokweg 44
in​ Heerhugowaard en wordt gegeven op de volgende dagen en tijden:

Maandag t/m vrijdag
Small Group Training 10.00 – 11.00, 19.00 – 20.00, 20,00 – 21.00 uur

Zondag
Small Group Training 11.00 – 12.00 uur

Trainingsuren

Wil je meer informatie over lessen en trainingstijden? Neem dan contact met ons op! Je kan je ook inschrijven voor een Small Group Training proefles. Zo kun je er snel achter komen of deze trainingen bij jou passen!

Werkwijze

Ben jij nieuwsgierig naar de Small Group Trainingen? Probeer dan eens één proefles. Hiervoor betaal je eenmalig €12.50. Als deze training bevalt kun jij je aanmelden en ontvang je van ons een Small Group Trainingskaart. Deze bestaat uit tien lessen.

Voorafgaand

Voor de eerste officiële training meten wij gratis en geheel vrijblijvend je omtrek en vetpercentage. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen kan er tussentijds of na de eerste kaart nogmaals een meting gedaan worden om te kijken of er al resultaten zijn geboekt.

Trainingen

De verschillende trainers stemmen de wekelijkste trainingen altijd op elkaar af. Volg je meerdere trainingen in de week, dan ben je er zeker van dat je andere oefeningen doet en andere spiergroepen traint. Tijdens de trainingen wordt er gelet op je lichaamshouding en sporttechnieken. Pas als de techniek goed is, kan er met extra gewicht gewerkt worden. Mocht je een blessure of lichamelijke klachten hebben, geef dit dan aan ons door! Dan maken wij speciaal voor jou een aangepast schema.

Trainingsrooster

Voor het volgen van een Small Group Training werken wij met een lesrooster. Hierdoor kun je zelf je trainingen inplannen. Dit doe je eenvoudig door je trainingsdag voor de aankomende week bij ons in te vullen. Wij reserveren deze trainingsuren dan voor jou!


 

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”