Pump-it


Wat is Pump-it?

Bij Pump-it ligt de nadruk op krachttraining en worden alle spieren getraind. De herhalingen zorgen ervoor dat alle spiergroepen even vaak worden getraind. Bij deze training bepaal je zelf het gewicht op je halter. Je kunt de training dus zo zwaar maken als je wilt. Hierdoor zijn deze lessen toegankelijk voor beginners en blijft het ook uitdagend voor gevorderden.

Hoe ziet een Pump-it les eruit?

Een Pump-it training staat in het teken van energieverbranding, spierversterkingen overtollige kilo’s kwijt raken. Na een korte warming-up komen in verschillende stappen alle grote en kleine spieren aanbod. Van benen tot schouders, van borst tot billen, bij een Pump-it les wordt er geen spier overgeslagen. Tussen elke stap heb je tijd om van gewicht te wisselen en even snel op adem te komen. Elk les eindigt met een cooling-down waarbij de spieren worden gestretcht.

Tijdens een Pump-it training;
– Verbrand je ongeveer 500 calorieën
– Word je uithoudingsvermogen verbeterd
– Worden spieren sterker

 

Voor wie is Pump-it?

Pump-it lessen zijn voor elk trainingsniveau. Alle oefeningen worden elke les weer opnieuw uitgelegd. Het belangrijkste is de uitvoering en techniek. Als je deze eenmaal onder controle hebt, kun je het gewicht aan je halter verhogen. De trainingen zijn op muziek. Elke spiergroep wordt getraind op een eigen nummer. Je maakt veel herhalingen op het tempo van de muziek. Dit blijft 3 maanden onveranderd. Dan start er een nieuwe release.

Wil jij je spieren versterken, conditie verbeteren en overtollige kilo’s kwijtraken? Bel dan vandaag nog voor een gratis Pump-it proefles.

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”