Over ons

Over InfinitySports

InfinitySports speelt in op de toenemende vraag naar een gezonde levensstijl. Beweging en voeding zijn de basis ingrediënten voor een gezond leven. Wij, Nick Somers en Nydia Kager, hebben beide een sportopleiding afgerond. De afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld binnen het sport werkveld. Groepslessen, Fitness begeleiding, Personal Training, Voedingsadvies, Mental Coaching en meer…

In 2013 hebben wij onze krachten gebundeld en zo is ons eigen bedrijf, InfinitySports, geboren. InfinitySports is gespecialiseerd in Bootcamp trainingen, Personal Training, Small Group Training, groepslessen en Voedingsadvies. Trainen bij ons betekent veel meer dan alleen maar sporten.

Nick Nick Somers
“Het leukste van InfinitySports vind ik het werken met verschillende mensen. Ik zet me volledig in om met mijn klant persoonlijke sportdoelen te behalen. Punten waar ik veel aandacht aan besteed zijn; techniek, trainingsintensiteit en gedragsverandering.”
NydiaNydia Kager
“Ik kan mijn energie helemaal kwijt in InfinitySports. Wij bedenken elke week weer leuke en gevarieerde trainingen. Tijdens deze trainingen vind ik het leuk om klanten te coachen en begeleiden. Het is dankbaar werk en daar voel ik me fantastisch bij!”

Missie

Samen met jou willen wij werken aan een gezonde levensstijl. Wij hebben aandacht voor jouw persoonlijke doelen en willen deze bereiken door een perfecte balans te vinden tussen sport en voeding. Het is onze missie om jou tijdens het sporttraject te blijven motiveren en stimuleren. Net zolang tot je jouw sport doelen hebt behaald.

Visie

Gewicht verliezen en vet verbranden wie is er tegenwoordig niet mee bezig? InfinitySports streeft ernaar om sporters te ondersteunen om op een gezonde manier te werken aan een strakker lichaam. Een dieet biedt namelijk geen garantie op wonderen maar een goede balans tussen sport en voeding wel. Samen met jou willen wij eetgewoontes doorbreken en je begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”