Ik zou het iedereen aanraden, het is even afzien maar het resultaat is het waard!

Sinds een jaar of 2 train ik bij Infinity Sports.
Eerst had ik geen duidelijk doel en ging ik meer omdat ik het wel leuk vond. Ook deed ik niks aan voeding, ik at gewoon waar ik op dat moment zin in had en dacht er niet bij na wat dat voor mijn lichaam deed. Hierdoor kwam ik veel aan en voelde ik me steeds minder fijn met hoe ik er uit zag.
mijn energie was ver te zoeken en ik was totaal niet blij met mezelf.
Halverwege januari 2016 ging de knop om en heb ik hulp gevraagd wat betreft mijn voeding en training. Sindsdien ben ik totaal 10 kilo afgevallen, heb ik spiermassa opgebouwd, ben ik sterker geworden en ben ik vele centimeters in omvang verloren. Het belangrijkste doel was om me weer goed te voelen en dat is zeker gelukt met de hulp van Nick en Nydia!
Ik heb er voor gekozen om de 10 weken challenge mee te doen om weer een doel te hebben om naar toe te werken. Ook was ik benieuwd hoeveel discipline ik nu echt had als het er op aan kwam… dat was eerst namelijk ver te zoeken. Die 10 weken waren zwaar, ik heb meerdere keren gedacht “Ik stop er mee” maar met de motivatie van de trainers en mede sporters is het toch gelukt om de challenge af te maken.
Ik zou het iedereen aanraden om ervoor te gaan, het is even afzien maar het resultaat is het waard! En een groot voordeel, alles is mega lekker na die 10 weken kip/rijst/noten/groente
Mijn doel was een sixpack, die was helaas nog niet zichtbaar na de 10 weken.
Het volgende doel is meer spieren opbouwen en in april gewoon weer ervoor gaan met de nieuwe sixpack challenge!

Als je twijfelt om mee te doen, ga ervoor! Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik het kon, elke maandag begon ik opnieuw met ‘gezond eten’ zonder dat ik enig idee had wat dat inhield. Daardoor eindigde mijn goede voornemen vaak na een halve dag al.
Nick en Nydia zorgen voor een goede basis aan voeding, leuke trainingen en daardoor voor veel resultaat als je een beetje je best doet.

collage_20170106094636458_20170106094655630-2

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”