Combat


Wat is Combat?

Combat is een krachtige training waarbij het draait om vechtbewegingen die afgeleid zijn van verschillende vechtsporten; Karate, Kickboksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Bij Combat gaat het niet alleen om de intensieve en explosieve bewegingen, maar ook om bewegingen die gericht zijn op concentratie en evenwicht. Met deze training werk je aan jouw conditie en vetverbranding. De lessen worden ondersteund met goede muziek en elke drie maanden start er een nieuwe training.

Hoe ziet een Combat les eruit?

De Combat workout kan opgedeeld worden in drie fases.

1) Tijdens de warming up leert de instructeur je alle bewegingen die in de les worden gebruikt. De warming up maakt je lichaam klaar voor het gevecht dat komen gaat. Dit is een gevecht zonder fysiek contact.

2) Bij de training ligt de nadruk op kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Tussen de oefeningen heb je tijd om op adem te komen en jezelf te herstellen, maar het belangrijkste is jezelf voor te bereiden op de nieuwe oefening.

3) Elke les eindigt met grondoefeningen, die zorgen voor kracht. Bij de cooling-down worden de spieren die tijdens het gevecht hard gewerkt hebben gestretcht.

 

Voor wie is Combat?

Je kunt de trainingen volgen zonder ervaring met vechtsporten te hebben. Alle oefeningen worden elke les opnieuw uitgelegd. Er wordt veel aandacht besteedt aan de uitvoering en techniek. De combat lessen zijn goed voor; concentratie, evenwicht, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen, vetverbranding en spierversteviging.


Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”