Bootcamp

Bootcamp training is een intensieve buiten training die geschikt is voor iedereen. Alle bootcamp oefeningen vinden plaats in de buitenlucht. Tijdens een sportsessie maken we gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen. Bij een bootcamp training werken we aan; conditie, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid. De trainingen zijn in groepsverband. Zo zijn er ook diverse samenwerkingsoefeningen, waarbij het lichaamsgewicht van je sportpartner een belangrijke rol speelt.
Bootcampen bij Infinity Sports is niet alleen een effectieve sport workout, maar ook leuk, gevarieerd en uitdagend. De trainingen zijn in groepsverband, waarbij er ook diverse samenwerkingsoefeningen gedaan worden. Dit is voor veel deelnemers een extra motivatie en stimulans om door te gaan. Train je liever in kleine groepen lees dan meer over Small Group Training.

Bootcamp locaties

Infinity Sports geeft bootcamp trainingen in Heerhugowaard (strand van Luna) en bootcamp trainingen in Broek op Langedijk (Geestmerambacht). Wil je ook sporten in de buitenlucht en op een leuke manier veel calorieën verbranden? Meld je dan nu aan voor een gratis bootcamp proefles.

Dagen & tijden
Maandag: 19:15uur
Woensdag: 20:00uur

Locatie: Strand van Luna Heerhugowaard.
Verzamelen op de parkeerplaats van de Waerdse Tempel.

Bekijk hier op welke dagen en tijdstippen er bootcamptrainingen gegeven worden. Wil je een beeld krijgen van de bootcamptrainingen? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”