Body&Mind


Wat is Body&Mind?

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn, ofwel ons goed voelen, is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Body&Mind!
In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning.

Bij Body&Mind zijn ademhaling, concentratie en meditatie belangrijk. Hier wordt de geest door geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht prikkelen het lichaam. De les bestaat uit pilates, tai chi en yoga. Body&Mind geeft nieuwe energie!

Tijdens de les:

 • Ontspanningsoefeningen
 • Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 • Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
 • Een ontspannen sfeer
 • Opbouw in intensiteit afsluitend met ontspanning; korte meditatie/ontspanning
 •  

  Voor wie is Body&Mind?

  Body&Mind is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wij adviseren iedereen deze les te volgen. Fitheid en ontspanning zal dan je beloning zijn. Ook kan Body&Mind rugklachten, gewrichtsklachten en stress verminderen.

  Wat vinden onze sporters?

   Lianne Kramer
  Lianne Kramer

  "Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

   Ilse Koopman
  Ilse Koopman

  "Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

   Astrid Vleggeert
  Astrid Vleggeert

  “Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

   Michael van Esch
  Michael van Esch

  “Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”