Afslank Cursus


Drie maanden afslank cursus

Heb jij al van alles geprobeerd? Lukt het maar niet om af te vallen of gaat het een tijdje goed en val je weer terug op je oude gewicht? InfinitySports biedt een oplossing om deze vicieuze cirkel te doorbreken.
Met een team van specialisten pakken wij overgewicht aan. Dat doen we door met een 3 maanden afslank cursus je leefstijl te veranderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Jij staat onder controle van een personal trainer een voedingsdeskundige en een leefstijl coach.

Voor wie?
Het programma is speciaal ontworpen voor mensen met een kilootje meer. Weet jij van jezelf dat je het niet alleen red maar ben je wel gemotiveerd? Dan is dit pakket van drie maanden precies wat jij nodig hebt! Samen sporten in een kleine groep met hetzelfde doel.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier aanmelden voor de afslank cursus. Wil je meer informatie stuur dan een email naar: info@infinitysports.nl. De kosten worden deels vergoed door uw zorgverzekeraar.

Totaal pakket

 • Duur van de afslank cursus is drie maanden
 • Begin meting bij Nordic Health
  (Conditie test, fysieke meting, Vetpercentage test, wegen en
  meten plus doelen opstellen)
 • Personal Training
 • Groepslessen
 • Trainingsleer specifiek gericht op voeding en training
 • Opstellen van een voedingsschema op maat (zo nodig tussentijds veranderen)
 • Tussentijdse meting met uitgebreid verslag
 • Eindmeting bij Nordic Health met uitgebreide rapportage
 • Eénmalige aanbieding met extra korting op een abonnement bij InfinitySports
 • Kosten
  De zorgverzekeraar stimuleert een gezonde leefstijl en geeft speciaal voor het afslankprogramma 25%korting op de gehele cursus.

  Totale kosten afslankcursus: €240,- inclusief korting zorgverzekering.
  Abonnement per maand €80,-

  Maak kans op een gratis afslankcursus bij InfinitySports!
  Wanneer wij jouw aanmelding binnen krijgen voor 1 mei dan maak jij kans op een gratis afslank cursus van drie maanden.

  Aanmeld formulier

  Naam:

  E-mail:

  Ik wil me aanmelden voor de:

  Vraag of opmerking:

  Wat vinden onze sporters?

   Lianne Kramer
  Lianne Kramer

  "Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

   Ilse Koopman
  Ilse Koopman

  "Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

   Astrid Vleggeert
  Astrid Vleggeert

  “Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

   Michael van Esch
  Michael van Esch

  “Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”