15 KG afvallen met Small Group Training en Voedingsadvies

Hallo allemaal, mijn naam is Gino Zucotti.

Vorig jaar Mei (2016) nodigde Harm van der Jagt mij uit voor een proefles bij Infinity Sports.
Ik sportte wel al eerder maar dat was niet consequent en ik haakte na een periode vaak weer af.
Harm vertelde mij over het concept van Small Group Training en de begeleiding.
Ik was gelijk enthousiast. Ik wilde graag wat afvallen want ik schommelde al jaren tussen de 88 en 90kg en woog op dat moment ruim 90kg.

Ik weet nog heel goed dat ik meedeed met een proefles op een zondagochtend.
De warming-up was al zwaar en de krachttraining ook. De dagen erna had ik ontzettende spierpijn maar dat weerhield mij niet lid te worden. Ik deed één keer per week Small Group Training.
Ik hield vol en begin Augustus paste ik mijn abonnement aan naar twee keer per week
Small Group Training. omdat ik merkte dat één keer niet voldoende was. Gevoelsmatig zat er steeds te veel tijd tussen de trainingen waardoor ik niet echt vooruitgang merkte en vaak erge spierpijn had. Maar daarna ging het hard. Ik voelde mij elke week sterker worden. Ik kreeg ook meer plezier en de pijn werd “lekker”.

Nick stelde voor een voedingsschema op te stellen. Hiervoor hield ik eerst een week mijn voedingbij in een app die Nick mij adviseerde te downloaden.
Toen ik de voedingsschema zag was mijn eerste reactie: “Dat lukt mij nooit!”
Het stond zo ver van mijn eetgewoonten af dat ik niet wist hoe ik dat moest doen. Na verloop van tijd ben ik langzaamaan toch begonnen met onderdelen uit het voedingsschema over te nementotdat ik het eigen had gemaakt. Daarna ging het weer hard. Ondertussen bleef ik netjes twee keer in de week Small Group Training volgen. De kilo’s vlogen er vanaf totdat ik 1 Januari een stabiel punt bereikte rond de 75kg. In totaal ben ik nu 15 kg afgevallen en in spiermassa gegroeid. Het had maar één groot nadeel: bijna al mijn kleding was te groot geworden!

Ik ben net 39 jaar geworden en voel me fitter als ooit te voren. Graag wil ik Nick en Nydiabedanken die mij steeds weer hebben gemotiveerd om door te gaan wanneer ik niet meer kon! Al deze inspanningen hebben geleid tot het geweldige resultaat.Tot de zomer wil ik lekker op de huidige manier doortrainen en daarna een nieuw doel gaan stellen.

Tot snel bij InfinitySports!

schermafbeelding-2017-04-13-om-14-39-03schermafbeelding-2017-04-13-om-14-39-17

Wat vinden onze sporters?

 Lianne Kramer
Lianne Kramer

"Ik vind het ontzettend leuk dat er bij InfinitySports een open cultuur is waarin er ruimte is voor gezelligheid. Dit is voor mij een motiverende factor."

 Ilse Koopman
Ilse Koopman

"Je krijgt goede en persoonlijke begeleiding zowel met sporten als voeding. Ik voel me energieker dan voorheen. Ook de training zijn zeer uitdagend!"

 Astrid Vleggeert
Astrid Vleggeert

“Sporten bij InfinitySports is verslavend. Voordat je het door hebt, kun je er niet meer mee stoppen... Het is mij al overkomen! De trainingen worden enthousiast gegeven en dit gevoel neem je mee naar huis.”

 Michael van Esch
Michael van Esch

“Vanaf de start train ik met plezier bij InfinitySports. De bootcamp lessen zijn zeer gevarieerd, worden professioneel gegeven en zijn op een goed tempo. Het is ideaal; in de natuur trainen en werken aan je lichaam en conditie.”